Dialog Title
Dialog Message


 VÉGSŐ...     

De nem utolsó!


Épületek energiatanúsítása és felülvizsgálata

Miért van szükség az épületek "zöldkártyájára", energetikai osztályba sorolására?
  1. A tanúsítás legnagyobb előnye, hogy képet kapunk arról, hogy az ingatlan energia tanúsítása szempontjából mennyire takarékos vagy pazarló. Meghatározható vele az épületek várható éves energia felhasználása. Ez képezi alapját az épületek energetikai osztályba való besorolásának.
  2. Új építésű épületek esetén, hogy megfeleljen az érvényes előírásoknak és kiadható legyen az új épület használatbavételi engedélye.
  3. Használt ingatlanok felújítása előtt győződjön meg arról, milyen műszaki beavatkozásokból tudja az épület energia felhasználását, üzemeltetési és rezsi költségét csökkenteni és ezáltal kedvezőbb energia osztályba sorolását biztosítani, növelve ezzel az ingatlan piaci értékét és az eladás esélyét.
  4. 2012 január 1-től a "zöldkártya" kötelező melléklete a használt ingatlan adásvételi szerződésnek, melyet az átírási kérelemmel együtt kell a földhivatalhoz benyújtani.
  5. Energia hatékonyságot növelő pályázatok előkészítéséhez elengedhetetlen.

Milyen energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok?

A tanúsítvány érvényességi ideje 10 év (a jelenleg érvényes jogszabályok alapján).

Az energiatanúsítással és felülvizsgálattal kapcsolatosan keresse Végső Tibort, a +36 30/33-07-184 telefonszámon, illetve az "Érdeklődés/Ajánlatkérés" gomb megnyomása után, adja meg kontakt adatait. Érdeklődés / ajánlatkérés

ITrader Ingatlanforgalmi Rendszer - Powered by PSIntra Framework © 2008 PRIME Computer Kft.